Karl Lagerfeld Сандали - Gable Brooch Sandal

Стара цена: 10990,00 Ден
Цена: 5385,00 Ден
Заштеда: 5605,00 Ден
Дополнителни -30%
Одбери број:
  • 37
  • 39
  • 40
Одберете големина

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

  • Ве молиме проверите дали сте одбрале соодветна величина.
  • Кај сите модели се напишани цените на малопродажба со вклучен ДДВ.
  • Испораката е бесплатна за сите нарачки над ...

 

Сандали - Gable Brooch Sandal

Стара цена: 10990,00 Ден Цена: 5385,00 Ден

Слични производи

Одбери број:

Karl Lagerfeld Сандали Salon Tred
11990,00Ден

Salon Tred

Одбери број:

Karl Lagerfeld Сандали Astragon HI
14490,00 Ден 6955,00Ден

Astragon HI

Summer Sale + Extra 20%

Одбери број:

Karl Lagerfeld Сандали Sun Trekka
10990,00Ден

Sun Trekka

Одбери број:

Karl Lagerfeld Сандали Ice Blok
10990,00Ден

Ice Blok

Одбери број:

Karl Lagerfeld Сандали Astragon HI
14490,00 Ден 9274,00Ден

Astragon HI

Summer Sale + Extra 20%

Одбери број:

Karl Lagerfeld Сандали Panache HI
14990,00Ден

Panache HI

Одбери број:

Karl Lagerfeld Сандали Lazula
15990,00 Ден 8954,00Ден

Lazula

Summer Sale + Extra 20%

Одбери број:

Karl Lagerfeld Сандали Salon Tred
11990,00Ден

Salon Tred

Одбери број:

Karl Lagerfeld Сандали Astragon HI
14490,00 Ден 6955,00Ден

Astragon HI

Summer Sale + Extra 20%

Одбери број:

Karl Lagerfeld Сандали Sun Trekka
10990,00Ден

Sun Trekka

Одбери број:

Karl Lagerfeld Сандали Lazula
15990,00 Ден 8954,00Ден

Lazula

Summer Sale + Extra 20%