Karl Lagerfeld Сандали - Jelly Karl Ikonic

Распродадено!
Дополнителни -30%

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

  • Ве молиме проверите дали сте одбрале соодветна величина.
  • Кај сите модели се напишани цените на малопродажба со вклучен ДДВ.
  • Испораката е бесплатна за сите нарачки над ...

 

Слични производи

Одбери број:

Karl Lagerfeld Сандали Lazula
15990,00 Ден 8954,00Ден

Lazula

Summer Sale + Extra 20%

Одбери број:

Karl Lagerfeld Сандали Astragon HI
14490,00 Ден 6955,00Ден

Astragon HI

Summer Sale + Extra 20%

Одбери број:

Karl Lagerfeld Сандали Panache HI
14990,00Ден

Panache HI

Одбери број:

Karl Lagerfeld Сандали Gable Brooch Sandal
10990,00 Ден 5385,00Ден

Gable Brooch Sandal

Дополнителни -30%

Одбери број:

Karl Lagerfeld Сандали Sun Trekka
10990,00Ден

Sun Trekka

Одбери број:

Karl Lagerfeld Сандали Ice Blok
10990,00Ден

Ice Blok

Одбери број:

Karl Lagerfeld Сандали Salon Tred
11990,00Ден

Salon Tred

Одбери број:

Karl Lagerfeld Сандали Lazula
15990,00 Ден 8954,00Ден

Lazula

Summer Sale + Extra 20%

Одбери број:

Karl Lagerfeld Сандали Salon Tred
11990,00Ден

Salon Tred

Одбери број:

Karl Lagerfeld Сандали Astragon HI
14490,00 Ден 6955,00Ден

Astragon HI

Summer Sale + Extra 20%

Одбери број:

Karl Lagerfeld Сандали Sun Trekka
10990,00Ден

Sun Trekka

Одбери број:

Karl Lagerfeld Сандали Astragon HI
14490,00 Ден 9274,00Ден

Astragon HI

Summer Sale + Extra 20%