Karl Lagerfeld Патики - Kapri Ikonic Sneaker

Цена: 11990,00 Ден
Одбери број:
  • 35
  • 36
  • 37
  • 39
  • 40
Одберете големина

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

  • Ве молиме проверите дали сте одбрале соодветна величина.
  • Кај сите модели се напишани цените на малопродажба со вклучен ДДВ.
  • Испораката е бесплатна за сите нарачки над ...

 

Патики - Kapri Ikonic Sneaker

Цена: 11990,00 Ден

Слични производи

Одбери број:

Karl Lagerfeld Патики Kapri Ikonic Wool Lo Lace
12990,00Ден

Kapri Ikonic Wool…

Одбери број:

Karl Lagerfeld Патики Maxi Kup Hotel Karl Lo Lace
12990,00Ден

Maxi Kup Hotel Karl…

Нова Колекција

Одбери број:

Karl Lagerfeld Патики Maxi Kup
13490,00Ден

Maxi Kup

Нова Колекција

Одбери број:

Karl Lagerfeld Патики Kapri Signia Lace Lthr
12490,00Ден

Kapri Signia Lace…

Нова Колекција

Одбери број:

Karl Lagerfeld Патики Kapri Signia Lace Lthr
12990,00Ден

Kapri Signia Lace…

Одбери број:

Karl Lagerfeld Патики Kapri
14990,00 Ден 8394,00Ден

Kapri

Summer Sale + Extra 20%

Одбери број:

Karl Lagerfeld Патики Kreeper Lo Whipstich Lo Lace
13490,00Ден

Kreeper Lo Whipstich…

Нова Колекција

Одбери број:

Karl Lagerfeld Патики Kapri Ikon Shine Lo Unlined
12490,00Ден

Kapri Ikon Shine Lo…

Нова Колекција

Одбери број:

Karl Lagerfeld Патики Kapri
12990,00Ден

Kapri

Нова Колекција

Одбери број:

Karl Lagerfeld Патики Kapri Karl Ikonic
11990,00Ден

Kapri Karl Ikonic

Нова Колекција

Одбери број:

Karl Lagerfeld Патики Kapri Whipstitch Lo Lace
11990,00Ден

Kapri Whipstitch Lo…

Одбери број:

Karl Lagerfeld Патики Krew
12490,00 Ден 6994,00Ден

Krew

Summer Sale + Extra 20%