Karl Lagerfeld Патики - Kapri Karl Ikonic

Цена: 12990,00 Ден
Нова Колекција
Бои:
Одбери број:
  • 40
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
Одберете големина

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

  • Ве молиме проверите дали сте одбрале соодветна величина.
  • Кај сите модели се напишани цените на малопродажба со вклучен ДДВ.
  • Испораката е бесплатна за сите нарачки над ...

 

Патики - Kapri Karl Ikonic

Цена: 12990,00 Ден

Слични производи

Одбери број:

Karl Lagerfeld Патики Kapri Metal Maison Karl Lace
13990,00Ден

Kapri Metal Maison…

Нова Колекција

Одбери број:

Karl Lagerfeld Патики Maxi Kup
14490,00Ден

Maxi Kup

Одбери број:

Karl Lagerfeld Патики Krew
13490,00 Ден 7554,00Ден

Krew

Summer Sale + Extra 20%

Одбери број:

Karl Lagerfeld Патики Krew
13990,00 Ден 7834,00Ден

Krew

Summer Sale + Extra 20%

Одбери број:

Karl Lagerfeld Патики Kapri Kushion Lo Lace Lthr
14990,00Ден

Kapri Kushion Lo Lace…

Нова Колекција

Одбери број:

Karl Lagerfeld Патики Kapri Kounter Ikon Lo
12990,00Ден

Kapri Kounter Ikon…

Нова Колекција

Одбери број:

Karl Lagerfeld Патики Krew
13490,00 Ден 7554,00Ден

Krew

Summer Sale + Extra 20%

Одбери број:

Karl Lagerfeld Патики Kapri
13490,00Ден

Kapri

Нова Колекција

Одбери број:

Karl Lagerfeld Патики Kapri Maison Karl Lace
12990,00Ден

Kapri Maison Karl…

Нова Колекција

Одбери број:

Karl Lagerfeld Патики Maxi Kup
14490,00Ден

Maxi Kup

Нова Колекција

Одбери број:

Karl Lagerfeld Патики Kapri Ikonic Sneaker
12990,00Ден

Kapri Ikonic Sneaker

Нова Колекција

Одбери број:

Karl Lagerfeld Патики Kapri Maison Sneaker
13990,00Ден

Kapri Maison Sneaker

Нова Колекција