La Strada Чизми - Hedi

Стара цена: 4990,00 Ден
Цена: 3992,00 Ден
Заштеда: 998,00 Ден
Попуст -20%
Одбери број:
  • 36
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
Одберете големина

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

  • Ве молиме проверите дали сте одбрале соодветна величина.
  • Кај сите модели се напишани цените на малопродажба со вклучен ДДВ.
  • Испораката е бесплатна за сите нарачки над ...

 

Чизми - Hedi

Стара цена: 4990,00 Ден Цена: 3992,00 Ден

Слични производи

Одбери број:

La Strada Чизми Jessica
5990,00 Ден 4792,00Ден

Jessica

Попуст -20%

Одбери број:

La Strada Чизми Ema
5490,00 Ден 4392,00Ден

Ema

Попуст -20%