Skechers Патики - BOBS BAMINA - STAR S

5.00 (2)
Стара цена: 3990,00 Ден
Цена: 2554,00 Ден
Заштеда: 1436,00Ден
Дополнителни -20%
Одбери број:
  • 36
  • 36.5
  • 37
  • 39.5
  • 40
Одберете големина

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

  • Ве молиме проверите дали сте одбрале соодветна величина.
  • Кај сите модели се напишани цените на малопродажба со вклучен ДДВ.
  • Испораката е бесплатна за сите нарачки над ...

 

Патики - BOBS BAMINA - STAR S

Стара цена: 3990,00 Ден Цена: 2554,00 Ден

Слични производи

Одбери број:

Skechers Патики UNO -STAND ON AIR
4890,00Ден

UNO -STAND ON AIR

Одбери број:

Skechers Патики BOBS B FLEX - KITTY
3990,00 Ден 3192,00Ден

BOBS B FLEX - KITTY

Попуст -20%

Одбери број:

Skechers Патики UNO - NIGHT SHADES
5290,00Ден

UNO - NIGHT SHADES

Одбери број:

Skechers Патики D'LUX WALKER-REFRESHING MOOD
4590,00 Ден 2754,00Ден

D'LUX WALKER-REFRESHING…

Попуст -40%

Одбери број:

Skechers Патики TREGO-LOOKOUT POINT
5490,00 Ден 3514,00Ден waterproof

TREGO-LOOKOUT POINT

Last Chance

Одбери број:

Skechers Патики UNO TRAIL-COOL TREK
5790,00 Ден 3706,00Ден

UNO TRAIL-COOL TREK

Дополнителни -20%

Одбери број:

Skechers Патики ARCH FIT - VIVID MEMORY
5790,00 Ден 3242,00Ден

ARCH FIT - VIVID MEMORY

Дополнителни -20%

Одбери број:

Skechers Патики D^LUX WALKER-TIMELESS PATH
4890,00Ден

D^LUX WALKER-TIMELESS…

Одбери број:

Skechers Патики UNO TRAIL-COOL TREK
5790,00 Ден 3706,00Ден

UNO TRAIL-COOL TREK

Дополнителни -20%

Одбери број:

Skechers Патики UNO -STAND ON AIR
4590,00Ден

UNO -STAND ON AIR

Одбери број:

Skechers Патики SUNNY STREET - PRIMARY^S
4290,00 Ден 2746,00Ден

SUNNY STREET - PRIMARY^S

Дополнителни -20%

Одбери број:

Skechers Патики GO RUN CONSISTENT
3690,00 Ден 2066,00Ден

GO RUN CONSISTENT

Last Chance