Skechers Патики - ELITE FLEX - CUBOFLEX

2.50 (2)
Стара цена: 3390,00 Ден
Цена: 1898,00 Ден
Заштеда: 1492,00Ден
Дополнителни -20%
Одбери број:
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
Одберете големина

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

  • Ве молиме проверите дали сте одбрале соодветна величина.
  • Кај сите модели се напишани цените на малопродажба со вклучен ДДВ.
  • Испораката е бесплатна за сите нарачки над ...

 

Патики - ELITE FLEX - CUBOFLEX

Стара цена: 3390,00 Ден Цена: 1898,00 Ден

Слични производи

Одбери број:

Skechers Патики LIGHT STORM 2.0
3690,00 Ден 2362,00Ден

LIGHT STORM 2.0

Last Chance

Одбери број:

Skechers Патики UNO LITE - COLOR POPS
3390,00 Ден 2170,00Ден

UNO LITE - COLOR POPS

Дополнителни -20%

Одбери број:

Skechers Патики JUMPSTERS - RADIANT SWIRL
2490,00 Ден 1394,00Ден

JUMPSTERS - RADIANT…

Last Chance

Одбери број:

Skechers Патики FLEX-GLOW ELITE
2990,00 Ден 2392,00Ден

FLEX-GLOW ELITE

Попуст -20%

Одбери број:

Skechers Патики UNO LITE - FROSTY VI
2990,00 Ден 1914,00Ден

UNO LITE - FROSTY…

Last Chance

Одбери број:

Skechers Патики TWISTY BRIGHTS - WIN
2990,00Ден

TWISTY BRIGHTS - WIN

Одбери број:

Skechers Патики FUSE TREAD-TREKOR
4390,00 Ден 2402,00Ден Водоодбивни

FUSE TREAD-TREKOR

Last Chance

Одбери број:

Skechers Патики KOOL BRICKS
3690,00 Ден 2362,00Ден

KOOL BRICKS

Дополнителни -20%

Одбери број:

Skechers Патики FLEX-GLOW - FLASH-FU
3690,00 Ден 2362,00Ден

FLEX-GLOW - FLASH-FU

Дополнителни -20%

Одбери број:

Skechers Патики FLEX-GLOW ELITE
3390,00Ден

FLEX-GLOW ELITE

Одбери број:

Skechers Патики LIGHT STORM 2.0
3990,00 Ден 2554,00Ден

LIGHT STORM 2.0

Дополнителни -20%

Одбери број:

Skechers Патики SKECH-AIR BOLT-LUZOX
3690,00 Ден 2952,00Ден

SKECH-AIR BOLT-LUZOX

Попуст -20%