Skechers Патики - GLIDE-STEP - HEAD START

4.00 (3)
Цена: 5490,00 Ден
Одбери број:
 • 40
 • 41
 • 42
 • 43
 • 44
 • 45
 • 46
 • 47.5
Одберете големина

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

 • Ве молиме проверите дали сте одбрале соодветна величина.
 • Кај сите модели се напишани цените на малопродажба со вклучен ДДВ.
 • Испораката е бесплатна за сите нарачки над ...

 

Патики - GLIDE-STEP - HEAD START

Цена: 5490,00 Ден

Слични производи

Одбери број:

Skechers Патики DYNAMIGHT
3390,00Ден

DYNAMIGHT

Одбери број:

Skechers Патики ARCH FIT VORTELL-MER
4890,00 Ден 2738,00Ден

ARCH FIT VORTELL-MER

Дополнителни -20%

Одбери број:

Skechers Патики ARCH FIT - ROYKON
5490,00 Ден 3074,00Ден

ARCH FIT - ROYKON

Дополнителни -20%

Одбери број:

Skechers Патики DELSON 3.0 - CICADA
4590,00 Ден 2570,00Ден

DELSON 3.0 - CICADA

Last Chance

Одбери број:

Skechers Патики GLIDE-STEP - HEAD ST
5990,00Ден

GLIDE-STEP - HEAD…

Одбери број:

Skechers Патики PROVEN - FORENZO
4590,00 Ден 3672,00Ден

PROVEN - FORENZO

Попуст -20%

Одбери број:

Skechers Патики EXPECTED 2.0-HERSCH
4590,00 Ден 3213,00Ден

EXPECTED 2.0-HERSCH

Попуст -30%

Одбери број:

Skechers Патики UNO 2 - KARMA
5290,00 Ден 2962,00Ден

UNO 2 - KARMA

Дополнителни -20%

Одбери број:

Skechers Патики UNO-TIMELINE
5290,00 Ден 2962,00Ден

UNO-TIMELINE

Last Chance

Одбери број:

Skechers Патики DYNA-AIR-PELLAND
3990,00Ден

DYNA-AIR-PELLAND

Одбери број:

Skechers Патики DELSON 3.0-EZRA
4890,00 Ден 3423,00Ден

DELSON 3.0-EZRA

Попуст -30%

Одбери број:

Skechers Патики GO RUN ELEVATE-ULTIM
4590,00 Ден 3672,00Ден

GO RUN ELEVATE-ULTIM

Попуст -20%