Skechers Патики - Skech-Air Extreme V2

Водоодбивни

Стара цена: 5990,00 Ден
Цена: 4792,00 Ден
Заштеда: 1198,00Ден
Попуст -20%
Одбери број:
  • 44
Одберете големина

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

  • Ве молиме проверите дали сте одбрале соодветна величина.
  • Кај сите модели се напишани цените на малопродажба со вклучен ДДВ.
  • Испораката е бесплатна за сите нарачки над ...

 

Патики - Skech-Air Extreme V2

Стара цена: 5990,00 Ден Цена: 4792,00 Ден

Слични производи

Одбери број:

Skechers Патики Uno - Stand On Air
4890,00Ден

Uno - Stand On Air

Одбери број:

Skechers Патики Track
3990,00Ден

Track

Нова Колекција

Одбери број:

Skechers Патики Escape Plan
5290,00Ден Водоодбивни

Escape Plan

Одбери број:

Skechers Патики Track
3990,00Ден

Track

Нова Колекција

Одбери број:

Skechers Патики Escape plan
5290,00Ден Водоодбивни

Escape plan

Одбери број:

Skechers Патики Dynamight
3390,00Ден

Dynamight

Нова Колекција

Одбери број:

Skechers Патики Skechers Squad
3990,00Ден

Skechers Squad

Нова Колекција

Одбери број:

Skechers Патики Track - Scloric
3990,00Ден

Track - Scloric

Нова Колекција

Одбери број:

Skechers Патики Max Protect
5990,00Ден

Max Protect

Нова Колекција

Одбери број:

Skechers Патики Uno - Stand On Air
5290,00Ден

Uno - Stand On Air

Нова Колекција

Одбери број:

Skechers Патики Arch Fit
5990,00Ден

Arch Fit

Нова Колекција

Одбери број:

Skechers Патики Dynamight
3390,00Ден

Dynamight

Нова Колекција