Skechers Патики - UNO - NIGHT SHADES

5.00 (1)
Цена: 4890,00 Ден
Нова Колекција
Одбери број:
 • 36
 • 36.5
 • 37
 • 37.5
 • 38
 • 38.5
 • 39
 • 39.5
 • 40

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

 • Ве молиме проверите дали сте одбрале соодветна величина.
 • Кај сите модели се напишани цените на малопродажба со вклучен ДДВ.
 • Испораката е бесплатна за сите нарачки над ...

 

Патики - UNO - NIGHT SHADES

Цена: 4890,00 Ден

Слични производи

Одбери број:

Skechers Патики SQUAD SR
3690,00Ден

SQUAD SR

Одбери број:

Skechers Патики UNO
4890,00Ден

UNO

Нова Колекција

Одбери број:

Skechers Патики ULTRA FLEX 3.0 - BIG PLAN
4590,00 Ден 3213,00Ден

ULTRA FLEX 3.0 - BIG…

Black Friday

Одбери број:

Skechers Патики DYNAMIGHT 2.0-CHERISH MOMENTS
3990,00 Ден 3192,00Ден

DYNAMIGHT 2.0-CHERISH…

Попуст-20%

Одбери број:

Skechers Патики UNO 2- ARGENTATE
5290,00 Ден 3703,00Ден

UNO 2- ARGENTATE

Попуст-30%

Одбери број:

Skechers Патики D^LITES-YOU^RE SO CUPID
5490,00 Ден 3843,00Ден

D^LITES-YOU^RE SO…

Black Friday

Одбери број:

Skechers Патики GO WALK 6 - BIG SPLASH
4290,00 Ден 2145,00Ден

GO WALK 6 - BIG SPLASH

Last Chance

Одбери број:

Skechers Патики D^LITES-MILLION MILE
6390,00 Ден 4473,00Ден

D^LITES-MILLION MILE

Black Friday

Одбери број:

Skechers Патики NAMPA
3690,00Ден

NAMPA

Нова Колекција

Одбери број:

Skechers Патики Summits
3690,00 Ден 2214,00Ден

Summits

Last Chance

Одбери број:

Skechers Патики BOBS BAMINA - CHILL
3690,00Ден

BOBS BAMINA - CHILL

Одбери број:

Skechers Патики SKECH-AIR DYNAMIGHT
3990,00 Ден 3192,00Ден

SKECH-AIR DYNAMIGHT

Black Friday