Skechers - UNO 2

2.00 (1)
Стара цена: 4890,00 Ден
Цена: 4232,00 Ден
Заштеда: 658,00Ден
Одбери број:
 • 40
 • 41
 • 41.5
 • 42
 • 42.5
 • 43
 • 44
 • 45
 • 46

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

 • Ве молиме проверите дали сте одбрале соодветна величина.
 • Кај сите модели се напишани цените на малопродажба со вклучен ДДВ.
 • Испораката е бесплатна за сите нарачки над ...

 

- UNO 2

Стара цена: 4890,00 Ден Цена: 4232,00 Ден

Слични производи

Одбери број:

Skechers ON-THE-GO JOY
4890,00 Ден 2445,00Ден

ON-THE-GO JOY

Попуст-50%

Одбери број:

Skechers FASHION FIT-SOFT LOV
4290,00 Ден 3003,00Ден

FASHION FIT-SOFT LOV

Попуст-30%

Одбери број:

Skechers ROZIER-WILLRON
4890,00 Ден 3912,00Ден

ROZIER-WILLRON

Попуст-20%

Одбери број:

Skechers SKECH-AIR EXTREME V2 - TRIDEN
5790,00 Ден 4053,00Ден

SKECH-AIR EXTREME…

Попуст-30%

Одбери број:

Skechers SEGMENT 2.0-SESSLER
5290,00 Ден 3703,00Ден

SEGMENT 2.0-SESSLER

Попуст-30%

Одбери број:

Skechers ARCH FIT S-MILES-SLITHERING S
5290,00 Ден 3703,00Ден

ARCH FIT S-MILES-SLITHERING…

Попуст-30%

Одбери број:

Skechers OAK CANYON
4290,00 Ден 3003,00Ден

OAK CANYON

Попуст-30%

Одбери број:

Skechers DELSON 3.0 - CICADA
4590,00Ден

DELSON 3.0 - CICADA

Одбери број:

Skechers WORKSHIRE
5790,00 Ден 4053,00Ден

WORKSHIRE

Попуст-30%

Одбери број:

Skechers TECH-GRIP
3690,00 Ден 2583,00Ден

TECH-GRIP

Попуст-30%

Одбери број:

Skechers LASSO - DIVER
3990,00 Ден 2394,00Ден

LASSO - DIVER

Попуст-40%

Одбери број:

Skechers UNO 2 - KARMA
5290,00 Ден 4232,00Ден

UNO 2 - KARMA

Попуст-20%