Скопје Сити мол

Скопје GTC

Продавници

Во Македонија до сега има 2 продажни салони во Скопје, лоцирани на најдобрите локации, овозможувајќи ви лесен пристап до високо квалитетните обувки. Нашите продавници за малопродажба се украсени во согласност со најновите модни стандарди. Модерниот концепт кој управува со нашите продавници придонесува за широкиот избор на најквалитетни обувки, за сите… Детали ›
Љубљанска 44
Скопје 1000e-mail: webshop@officeshoes.mk
тел: 078-243-104

Работен ден: 10- 22
Сабота: 10-22
Недела: 10-22