Calvin Klein Jeans Патики - Shelby 13c

Стара цена: 7990,00 Ден
Цена: 5593,00 Ден
Заштеда: 2397,00 Ден
Попуст -30%
Одбери број:
  • 36
  • 37
  • 39
Одберете големина

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

  • Ве молиме проверите дали сте одбрале соодветна величина.
  • Кај сите модели се напишани цените на малопродажба со вклучен ДДВ.
  • Испораката е бесплатна за сите нарачки над ...

 

Патики - Shelby 13c

Стара цена: 7990,00 Ден Цена: 5593,00 Ден

Слични производи

Одбери број:

Calvin Klein Jeans Патики Solona 26l
7290,00Ден

Solona 26l

Одбери број:

Calvin Klein Jeans Патики Shivary 16t
5990,00Ден

Shivary 16t

Одбери број:

Calvin Klein Jeans Патики Solona 26l
7290,00Ден

Solona 26l

Одбери број:

Calvin Klein Патики Flatform Cup Lace Up Epi Mono
9990,00Ден

Flatform Cup Lace…

Нова Колекција

Одбери број:

Calvin Klein Jeans Патики Bold Vulc
6790,00 Ден 4753,00Ден

Bold Vulc

Попуст -30%

Одбери број:

Calvin Klein Jeans Патики Serafina 13l1
9390,00Ден

Serafina 13l1

Одбери број:

Calvin Klein Jeans Патики Shivary 4d
5990,00 Ден 4792,00Ден

Shivary 4d

Попуст -20%

Одбери број:

Calvin Klein Jeans Патики Chunky Run Low
11890,00 Ден 8323,00Ден

Chunky Run Low

Попуст -30%

Одбери број:

Calvin Klein Патики Vulc
8490,00 Ден 6792,00Ден

Vulc

Попуст -20%

Одбери број:

Calvin Klein Jeans Патики Serafina 13l1
9390,00Ден

Serafina 13l1

Одбери број:

Calvin Klein Jeans Патики Basket Cupsole Low
7490,00Ден

Basket Cupsole Low

Одбери број:

Calvin Klein Jeans Патики Zuri 1C
10490,00 Ден 8392,00Ден

Zuri 1C

Попуст -20%