Скопје

Office Shoes - Diamond Mall

 

Во Македонија до сега има 7 продажни салони во Скопје, лоцирани на најдобрите локации, овозможувајќи ви лесен пристап до високо квалитетните обувки. Нашите продавници за малопродажба се украсени во согласност со најновите модни стандарди. Модерниот концепт кој управува со нашите продавници придонесува за широкиот избор на најквалитетни обувки, за сите возрасти и генерации, да бидат изложени со соодветен стил. Постојано инвестираме во тренинг на нашиот тим, и на овој начин ви овозможивме да бидете поздравени во секој малопродажен центар од страна на стручен персонал, кој ќе ви помогне да ги изберете омилените пар чевли со леснотија. Изберете врвен квалитет за себе и за најблиските!

 

Јордан Мијалков 31
1000 Скопје


e-mail: [email protected]
тел: 072-218-827

Работно време:
Работен ден: 10:00-22:00
Сабота: 10:00-22:00
Недела: 10:00-20:00