Calvin Klein Jeans Патики - Zuri 1c I

Стара цена: 10190,00 Ден
Цена: 7133,00 Ден
Заштеда: 3057,00 Ден
Попуст -30%
Бои:
Одбери број:
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
Одберете големина

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

  • Ве молиме проверите дали сте одбрале соодветна величина.
  • Кај сите модели се напишани цените на малопродажба со вклучен ДДВ.
  • Испораката е бесплатна за сите нарачки над ...

 

Патики - Zuri 1c I

Стара цена: 10190,00 Ден Цена: 7133,00 Ден

Слични производи

Одбери број:

Calvin Klein Jeans Патики Basket Cupsole
8990,00 Ден 5394,00Ден

Basket Cupsole

Попуст -40%

Одбери број:

Calvin Klein Jeans Патики Bold Vulc
6790,00 Ден 4753,00Ден

Bold Vulc

Попуст -30%

Одбери број:

Calvin Klein Jeans Патики Serafina 13l1
9390,00Ден

Serafina 13l1

Одбери број:

Calvin Klein Jeans Патики Shelby 13c
7990,00 Ден 5593,00Ден

Shelby 13c

Попуст -30%

Одбери број:

Calvin Klein Jeans Патики Reika 10c
6990,00 Ден 5592,00Ден

Reika 10c

Попуст -20%

Одбери број:

Calvin Klein Jeans Патики Shivary 22T
7290,00 Ден 5103,00Ден

Shivary 22T

Попуст -30%

Одбери број:

Calvin Klein Jeans Патики Zuri 1c I
10190,00 Ден 7133,00Ден

Zuri 1c I

Попуст -30%

Одбери број:

Calvin Klein Jeans Патики Bold Flatform Low
9390,00Ден

Bold Flatform Low

Одбери број:

Calvin Klein Jeans Патики Solona 26l
7290,00Ден

Solona 26l

Одбери број:

Calvin Klein Jeans Патики Jaida 32C
8290,00Ден

Jaida 32C

Одбери број:

Calvin Klein Jeans Патики Shivary 4d
5990,00 Ден 4792,00Ден

Shivary 4d

Попуст -20%

Одбери број:

Calvin Klein Патики Flatform Cup Lace Up Epi Mono
9990,00Ден

Flatform Cup Lace…

Нова Колекција