Calvin Klein Jeans Сандали - Netty 3s

Стара цена: 7290,00 Ден
Цена: 5832,00 Ден
Заштеда: 1458,00 Ден
Попуст -20%
Одбери број:
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
Одберете големина

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

  • Ве молиме проверите дали сте одбрале соодветна величина.
  • Кај сите модели се напишани цените на малопродажба со вклучен ДДВ.
  • Испораката е бесплатна за сите нарачки над ...

 

Сандали - Netty 3s

Стара цена: 7290,00 Ден Цена: 5832,00 Ден

Слични производи

Одбери број:

Calvin Klein Jeans Сандали Emma 5c
5990,00 Ден 4792,00Ден

Emma 5c

Попуст -20%

Одбери број:

Calvin Klein Сандали Wyona 2L
10990,00Ден

Wyona 2L

Нова Колекција

Одбери број:

Calvin Klein Jeans Сандали Sophie 5s
7890,00Ден

Sophie 5s

Одбери број:

Calvin Klein Jeans Сандали Emma 5c
5990,00 Ден 4792,00Ден

Emma 5c

Попуст -20%

Одбери број:

Calvin Klein Jeans Сандали Natalia 4t
7290,00 Ден 5832,00Ден

Natalia 4t

Попуст -20%

Одбери број:

Calvin Klein Сандали Hope 2p
11890,00 Ден 8323,00Ден

Hope 2p

Попуст -30%

Одбери број:

Calvin Klein Сандали Hope 2p
11890,00 Ден 8323,00Ден

Hope 2p

Попуст -30%