Karl Lagerfeld Патики - Kapri Maison Sneaker

Цена: 11990,00 Ден
Нова Колекција
Бои:
Одбери број:
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
Одберете големина

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

  • Ве молиме проверите дали сте одбрале соодветна величина.
  • Кај сите модели се напишани цените на малопродажба со вклучен ДДВ.
  • Испораката е бесплатна за сите нарачки над ...

 

Патики - Kapri Maison Sneaker

Цена: 11990,00 Ден

Слични производи

Одбери број:

Karl Lagerfeld Патики Kapri Iconic Sneaker
14490,00Ден

Kapri Iconic Sneaker

Нова Колекција

Одбери број:

Karl Lagerfeld Патики Maxi Kup
13490,00 Ден 10792,00Ден

Maxi Kup

Попуст -20%

Одбери број:

Karl Lagerfeld Патики Kapri Signia Lace Lthr
12490,00Ден

Kapri Signia Lace…

Нова Колекција

Одбери број:

Karl Lagerfeld Патики Kapri Metal Maison Karl Lace
13490,00Ден

Kapri Metal Maison…

Нова Колекција

Одбери број:

Karl Lagerfeld Патики Krew
12990,00 Ден 6495,00Ден

Krew

Last Chance

Одбери број:

Karl Lagerfeld Патики Krew
12990,00 Ден 9093,00Ден

Krew

Попуст -30%

Одбери број:

Karl Lagerfeld Патики Maxi Kup
12990,00 Ден 10392,00Ден

Maxi Kup

Попуст -20%

Одбери број:

Karl Lagerfeld Патики Kapri Metal Maison Karl Lace
13490,00Ден

Kapri Metal Maison…

Одбери број:

Karl Lagerfeld Патики Kapri
12990,00 Ден 10392,00Ден

Kapri

Попуст -20%

Одбери број:

Karl Lagerfeld Патики Precinct Fringe Trim Loafer
16990,00Ден

Precinct Fringe Trim…

Нова Колекција

Одбери број:

Karl Lagerfeld Патики Kreeper Lo Whipstich Lo Lace
13490,00 Ден 8094,00Ден

Kreeper Lo Whipstich…

Last Chance

Одбери број:

Karl Lagerfeld Патики Kapri Iconic Sneaker
12490,00Ден

Kapri Iconic Sneaker

Нова Колекција