Karl Lagerfeld Чизми - Zephyr Midi Gore Boot

Цена: 16990,00 Ден
Нова Колекција
Одбери број:
  • 36
  • 37
  • 38

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

  • Ве молиме проверите дали сте одбрале соодветна величина.
  • Кај сите модели се напишани цените на малопродажба со вклучен ДДВ.
  • Испораката е бесплатна за сите нарачки над ...

 

Чизми - Zephyr Midi Gore Boot

Цена: 16990,00 Ден

Слични производи

Одбери број:

Karl Lagerfeld Чизми Patrol Ii Brush Logo Hi Lace
16990,00 Ден 11893,00Ден

Patrol Ii Brush Logo…

Last Chance

Одбери број:

Karl Lagerfeld Чизми Kapri Maison Gore Mid Boot
13690,00Ден

Kapri Maison Gore…

Нова Колекција

Одбери број:

Karl Lagerfeld Чизми Trekka Ii Midi Boot
13490,00 Ден 8094,00Ден

Trekka Ii Midi Boot

Cyber Monday

Одбери број:

Karl Lagerfeld Чизми Biker II Long Gore Boot
17990,00Ден

Biker II Long Gore…

Нова Колекција

Одбери број:

Karl Lagerfeld Чизми Biker Ii Mid Lace Boot
18490,00 Ден 11094,00Ден

Biker Ii Mid Lace…

Cyber Monday