Skechers Патики - Ultra Flex 3.0

Цена: 5990,00 Ден
Нова Колекција Skechers skechersslipins
Одбери број:
 • 36
 • 36.5
 • 37
 • 37.5
 • 38
 • 38.5
 • 39
 • 39.5
 • 40
 • 41
Одберете големина

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

 • Ве молиме проверите дали сте одбрале соодветна величина.
 • Кај сите модели се напишани цените на малопродажба со вклучен ДДВ.
 • Испораката е бесплатна за сите нарачки над ...

 

Патики - Ultra Flex 3.0

Цена: 5990,00 Ден

Слични производи

Одбери број:

Skechers Патики Uno
5490,00 Ден 4392,00Ден

Uno

Попуст -20%

Одбери број:

skechers Патики UNO - SHIMMER AWAY
5290,00Ден

UNO - SHIMMER AWAY

Нова Колекција

Одбери број:

Skechers Патики BOBS SQUAD CHAOS - FACE OFF
3990,00Ден

BOBS SQUAD CHAOS -…

Нова Колекција

Одбери број:

Skechers Патики UNO-FLAMING HEART
6790,00Ден

UNO-FLAMING HEART

Одбери број:

Skechers Патики MAX PROTECT LEGACY
6290,00 Ден 5032,00Ден Водоодбивни

MAX PROTECT LEGACY

Попуст -20%

Одбери број:

Skechers Патики Bobs B Flex Hi
3990,00Ден

Bobs B Flex Hi

Нова Колекција

Одбери број:

Skechers Патики UNO - BESO
6690,00 Ден 4683,00Ден

UNO - BESO

Попуст -30%

Одбери број:

Skechers Патики Skech Lite Pro Cit
4399,00Ден

Skech Lite Pro Cit

Нова Колекција

Одбери број:

Skechers Патики Million Air
5290,00Ден

Million Air

Нова Колекција

Одбери број:

Skechers Патики Uno
6790,00 Ден 5432,00Ден

Uno

Попуст -20%

Одбери број:

Skechers Патики Uno 2
5290,00Ден

Uno 2

Одбери број:

skechers Патики TRES-AIR UNO - STREE
5990,00 Ден 3594,00Ден

TRES-AIR UNO - STREE

Попуст -40%