Skechers Патики - Uno - Stand On Air

Цена: 5290,00 Ден
Нова Колекција
Бои:
Одбери број:
 • 40
 • 41
 • 41.5
 • 42
 • 42.5
 • 43
 • 44
 • 45
 • 46
 • 47.5
 • 48.5
Одберете големина

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

 • Ве молиме проверите дали сте одбрале соодветна величина.
 • Кај сите модели се напишани цените на малопродажба со вклучен ДДВ.
 • Испораката е бесплатна за сите нарачки над ...

 

Патики - Uno - Stand On Air

Цена: 5290,00 Ден

Слични производи

Одбери број:

skechers Патики SKECHERS BIONIC TRAI
5790,00Ден

SKECHERS BIONIC TRAI

Одбери број:

skechers Патики EQUALIZER 4.0 TRAIL
5790,00Ден

EQUALIZER 4.0 TRAIL

Одбери број:

Skechers Патики Viewson
4490,00Ден

Viewson

Нова Колекција

Одбери број:

Skechers Патики GLIDE-STEP TRAIL-OXE
5990,00 Ден 3594,00Ден Водоодбивни

GLIDE-STEP TRAIL-OXE

Last Chance

Одбери број:

skechers Патики SUNNY DALE - LEYDEN
5490,00Ден

SUNNY DALE - LEYDEN

Одбери број:

Skechers Патики LATTIMORE - LASITER
4290,00 Ден 3003,00Ден

LATTIMORE - LASITER

Попуст -30%

Одбери број:

skechers Патики ARCH FIT
6290,00 Ден 4403,00Ден

ARCH FIT

Попуст -30%

Одбери број:

Skechers Патики ULTRA FLEX 3.0
5290,00 Ден 3703,00Ден

ULTRA FLEX 3.0

Попуст -30%

Одбери број:

Skechers Патики UNO - STAND ON AIR
5290,00Ден

UNO - STAND ON AIR

Одбери број:

Skechers Патики UNO - LAYOVER
5990,00Ден

UNO - LAYOVER

Нова Колекција

Одбери број:

Skechers Патики CLASSIC CUP-STONES I
5990,00 Ден 3594,00Ден

CLASSIC CUP-STONES…

Попуст -40%

Одбери број:

skechers Патики LATTIMORE-WARNER
4590,00 Ден 3672,00Ден

LATTIMORE-WARNER

Попуст -20%