Патики - UA Old Skool

Шифра на производот: vu3bwn0-mul

4 (1)
Стара цена: 4990,00 Ден
Цена: 3992,00 Ден
Заштеда: 998,00Ден
Бои:
Одбери број:
  • 36.5
  • 37
  • 38
  • 38.5
  • 39
  • 40

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

  • Ве молиме проверите дали сте одбрале соодветна величина.
  • Кај сите модели се напишани цените на малопродажба со вклучен ДДВ.
  • Испораката е бесплатна за сите нарачки над ...

 

Патики - UA Old Skool

Стара цена: 4990,00 Ден Цена: 3992,00 Ден

Слични производи

Одбери број:

Vans Патики Comfy Cush Era
5290,00 Ден 4232,00Ден

Comfy Cush Era

vwm9wwx-che

Попуст-20%

Одбери број:

Vans Патики WM Filmore Decon
3390,00 Ден 2712,00Ден

WM Filmore Decon

v5nm5gx-blk

Попуст-20%

Одбери број:

Vans Патики Old Skool
4890,00 Ден 2445,00Ден

Old Skool

vbv5v9k-grnw

Попуст-50%

Одбери број:

Vans Патики Era Platform
4990,00 Ден 3992,00Ден

Era Platform

vwlux96-mul

Попуст-20%

Одбери број:

Vans Патики Ward
3390,00Ден

Ward

v8j98j7-roy

Одбери број:

Vans Патики Authentic
4390,00 Ден 3512,00Ден

Authentic

vz5iwn0-mul

Попуст-20%

Одбери број:

Vans Патики Old Skool
4890,00 Ден 3423,00Ден

Old Skool

v8g1nri-blkw

Попуст-30%

Одбери број:

Vans Патики YT Ward
3390,00 Ден 2373,00Ден

YT Ward

v8j9lrn-blg

Попуст-30%

Одбери број:

Vans Патики Comfy Cush Old Skool
5290,00Ден

Comfy Cush Old Skool

vwmavnd-blkw

Одбери број:

Vans Патики Era
4690,00 Ден 1870,00Ден

Era

v8frvpa-yelw

Попуст-60%

Одбери број:

Vans Патики UA ComfyCush Old Skool
5290,00 Ден 4232,00Ден

UA ComfyCush Old Skool

vwmavng-whtw

Попуст-20%

Одбери број:

Vans Патики Authentic
4990,00 Ден 1990,00Ден

Authentic

v8envky-camw

Попуст-60%
+