Skopje City Mall, Скопје

East Gate Mall, Скопје

Населба Аеродром, Скопје

Продавници

Во Македонија до сега има 3 продажни салони во Скопје, лоцирани на најдобрите локации, овозможувајќи ви лесен пристап до високо квалитетните обувки. Нашите продавници за малопродажба се украсени во согласност со најновите модни стандарди. Модерниот концепт кој управува со нашите продавници придонесува за широкиот избор на најквалитетни обувки, за сите… Детали ›
Љубљанска 44
Скопје 1000e-mail: webshop@officeshoes.mk
тел: 078-243-104

Работен ден: 10:00-22:00
Сабота: 10:00-22:00
Недела: 10:00-20:00